Lokalno Storitve

Kavboji zbrani okoli Elektro Ljubljana zopet napadajo

Naša saga z Elektro Ljubljana, Elektro energijo in SODO-m se nadaljuje …

Potem ko je Agencija za energijo pravilno razsodila (http://www.energymama.si/index.php/2015/02/25/agencija-za-energijo-je-posteno-odlocila/), smo se odločili vpletena podjetja in direktorje tožiti za stroške, ki so jih namerno povzročili s svojim zavajanjem.

Namesto da bi priznali krivdo, in se dogovorili kako poplačati škodo, so najeli slavno odvetniško pisarno – Čeferin –, ugovarjali na izvršbo, sedaj pa grozijo z odklopom elektrike.

Zgornje navedbe jasno kažejo na popolno nezrelost vpletenih, ki niso sposobni sprejeti odgovornosti za lastna dejanja. Najprej so lagali, nato so izgubili primer pri Agenciji za energijo, sedaj pa naivno mislijo, da jim bo Čeferin pomagal izogniti se zasluženi kazni. Naša napoved je, da bo Čeferin  (oz. njegov sodelavec ali sodelavka) zadevo mogoče uspel zavleči, rešiti pa jih ne bo mogel.

Ne vem, ali je odklop svetoval Čeferin, menim pa, da je ta poteza super butasta, saj je logično, da ne moreš odpovedati pogodbe zaradi neplačil, če si ti dolžan več, kot je nasprotnik tebi, zadeva pa je na sodišču. Poleg tega so zopet ponovili napako (kar je ekspliciten dokaz butavosti), saj niso naredili odčitka o porabi energije, ampak trdijo, da neplačilo izhaja iz neplačanih računov. To kaže na nepoznavanje osnovnih tokov v energetiki (http://www.energymama.si/index.php/2015/01/29/osnovni-tokovi-v-energetiki/)

O razpletu poročamo.

Za sliko se zahvaljujemo stockimages in FreeDigitalPhotos.net

Komentarji

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *